Om

OM GRAVGAARD IMAGERY

Fotograf

Kenneth Gravgaard


Gravgaard Imagery er produktet af en mangeårig interresse og nørderi indenfor fotografi og visuel produktion. Siden jeg som 10-årig fik mit første kamera i julegave har jeg på et eller andet plan arbejdet med enten billeder eller video. Som tiden er gået er der især én disciplin, som har holdt mig bundet; at fotografere mennesker. Der er ikke to mennesker, som er ens, og de individuelle udfordringer fascinerer mig. 


Efter en god opvækst i det nordjyske er jeg nu bosidende og arbejde i Aarhus. Det nordjyske sind hænger dog stadig ved. Du kan forvente en fotograf, som er løsnings- og detalje-orienteret med føderne solidt plantet på jorden. 

Lad os lave noget fantastisk sammen

TJENESTER


Gravgaard Imagery leverer en lang række services indenfor fotografi, video og retouch.

Modefotos


Vi leverer både klassiske og kreative modebilleder med modellen og poseringen i højsædet. I samarbejde med dig finder vi det udtryk, som passer til netop din vision. 


SE MIT ARBEJDE

Professionelle portrætter


Et godt profilbillede er en af grundstenene for et solidt personligt brand. Derfor, skal du have et profilbillede, der afspejler din personlighed og professionelle identitet.


SE MIT ARBEJDE

Produkt og kommerciel fotografering


Din virksomhed fortjener en stærk visuel profil vigtig. Dette er din mulighed for at vise dine kunder og andre intereserede din virksomhed og produkter. 


SE MIT ARBEJDE